nieuws

Sterrenkoks booming in luchtvaart

Catering

De luchtvaartcatering voorziet de komende jaren een flinke groei door de inzet van sterrenkoks. Dat blijkt uit resultaten en voorspellingen van Marfo bv, de cateringdochter van Martinair die werkt met sterrenkoks.

Sterrenkoks booming in luchtvaart

De omzet van Marfo groeide dit jaar met 24 procent. Directeur Herman Schaap rekent de komende jaren op een groei van zeker 10 procent per jaar, zo meldt De Telegraaf. De groei van het aantal passagiers wordt de komende jaren geschat op 5 tot 6 procent.

De KLM, voor 50 procent eigenaar van Marfo, meldt dat de inzet van de voormalige topkok Cees Helder een groot succes is geweest. ‘De internationaal bekende chefs maken wereldwijd indruk’, aldus Marfo-baas Schaap in De Telegraaf.

Zie ook:
Malaysia Airlines strikt kok Martin Kruithof

Reageer op dit artikel