nieuws

Toelating NVEP erkenning voor Noord-Holland Catering

Catering

De Vereniging van Erkende Partycateraars heeft er een nieuw lid bij. Noord-Holland Catering is officieel toegetreden tot de NVEP. De cateraar is daar blij mee, want de toelating houdt in, zegt hij, dat het bedrijf de juiste weg heeft ingeslagen

Toelating NVEP erkenning voor Noord-Holland Catering

Lid worden van de NVEP is geen sinecure. De procedure tot toelating bestaat uit een kwaliteitscontrole ten aanzien van vele facetten die klanten van een gerenommeerde partycateraar mogen verwachten.

Directeur Henk Jonkman: ‘Toelating tot de NVEP is voor ons de erkenning dat wij met het bedrijf de juiste richting op zijn gegaan. Tot op de dag van vandaag staan wij nog achter dezelfde kernwoorden, namelijk: creativiteit, kracht, culinair en aandacht.’

Reageer op dit artikel