nieuws

Tom Cruise gaat schoolkantine in

Catering

De man die het meest bekend is van zijn heldhaftige rol in Mission Impossible gaat het over een totaal andere boeg gooien. Tom Cruise gaat de schoolcatering in. De film gaat Food Fight heten.

Tom Cruise gaat schoolkantine in

Als de gevierde acteur er tenminste uitkomt in de gesprekken die hij heeft met de productiemaatschappij. De film Food Fight is een luchtige comedy over een pedante chef-kok uit New York die in een schoolkantine moet gaan werken, met Cruise in de rol van de chef.

Deze rol zou een grote wending zijn voor Cruise, die in zijn oeuvre niet uitblinkt door grootse komische rollen; sinds zijn doorbraakrol in ‘Risky Business’ (1983) heeft hij maar één comedy gemaakt, te weten ‘Jerry Maguire’ uit 1996.

Wat betreft ‘Food Fight’ neemt Adam Brooks, bekend van ‘Definitely, Maybe’, het scenario voor zijn rekening. Men is nog op zoek naar een regisseur.

Reageer op dit artikel