nieuws

Vertrek commercieel directeur Prorest ´aderlating´

Catering

Prorest moet op zoek naar een nieuwe commercieel directeur. Casper van het Hof verlaat de contractcateraar, een dochter van facilitair dienstverlener Facilicom, begin volgend jaar. Hij vertrekt zelfs uit Nederland.

Vertrek commercieel directeur Prorest ´aderlating´

Van het Hof (foto) wordt Directeur National Accounts bij Compass Group Deutschland. Het vertrek van de commercieel directeur is een ‘aderlating’ aldus Prorest’s algemeen directeur Dick Bennink. ‘Casper heeft mede geholpen aan de grote groei van Prorest van de afgelopen jaren. Maar ik weet dat hij ambities had om in het buitenland aan de slag te gaan. Mooi voor hem dat dit nu daadwerkelijk gaat gebeuren.’

Van het Hof vertrekt volgens Bennink per 1 februari 2010. ‘Tot die tijd is er nog voldoende werk voor hem, vooral enkele interne zaken moeten nog worden afgehandeld.’ Een opvolger is nog niet bekend. Er is vooralsnog alleen binnen Prorest een vacature opgesteld. In het nieuwe jaar zal dat ook extern gebeuren.

Meer ´Prorest´ nieuws:

Reageer op dit artikel