Weg met het personeelsrestaurant

Weg met het personeelsrestaurant

Het wordt tijd voor het 'nieuwe lunchen'. Weg met de dure en massale personeelsrestaurants. Weg met het eindeloze assortiment. Dat zegt Hayk Simons, directeur van HTC Advies Horeca Recreatie Catering.

Simons plaatst zijn opmerking in een column in Factomagazine. Daarin gaat hij in op de toekomst van de bedrijfsrestaurants in ons land. Simons spreekt van het nieuwe lunchen.

Weg met de dure en massale personeelsrestaurants die slechts twee uur per dag worden gebruikt. Weg met dat eindeloze assortiment, schrijft Simons.

Volgens Simons vormen kleine outlets met uitgebreide openingstijden de toekomst, waar medewerkers snel een keuze kunnen maken uit kwalitatief en verantwoord lekker, op een moment waarop zij trek hebben.

Ook de plaats waar de lunch wordt genuttigd, verandert. Simons: ‘Op de werkplek of buiten, tijdens een wandeling met collega’s’.