nieuws

Westergasfabriek kiest voor twee cateraars

Catering

De Westergasfabriek in Amsterdam is per 1 november een preferred partnership aangegaan met Grand Catering en DeBorrelFabriek. Hier ging een uitgebreid tendertraject aan vooraf. Men koos voor de beide cateraars vanwege hun ‘uitstekende match met de kernwaarden, uitstraling, werkwijze en klantenkring van de Westergasfabriek.

Westergasfabriek kiest voor twee cateraars

De Westergasfabriek onderhoudt korte en directe lijnen met de genoemde cateraars. ‘Hierdoor kunnen wij complete oplossingen bieden in de vorm van all-in arrangementen en totaalproductie, met een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding.’

Met de expertise van de beide cateraars kunnen nu alle segmenten optimaal worden bediend, aldus de Westergasfabriek. ‘Uiteraard kunnen klanten ook in de toekomst blijven kiezen voor de inbreng van externe cateraars.’

Reageer op dit artikel