nieuws

Restaurant Martini Ziekenhuis maakt nieuwe start

Catering

Het Martini Ziekenhuis in Groningen heeft een nieuw medewerkers- en bezoekersrestaurant geopend. Het restaurant bevindt zich op de begane grond in het renovatiedeel, deels op de plek waar de oude voorziening was gehuisvest.

Restaurant Martini Ziekenhuis maakt nieuwe start

Het nieuwe restaurant is een keer zo groot, heeft ruimere openingstijden en een veel uitgebreidere menukaart. Onderdeel van het restaurant is een espressobar waar men tot 18.00 uur terecht kan voor onder meer belegde broodjes. De Food & Shop in de centrale hal is tot 20.00 uur open.

De nieuwe voorzieningen zijn onderdeel van het gastvrijheidsconcept dat het Martini Ziekenhuis ontwikkelt. In de komende jaren wordt dit concept uitgebreid met een overdekte route vanaf de parkeergarage, diverse winkelvoorzieningen en een paviljoen in de binnentuin.

Reageer op dit artikel