nieuws

Dineren in de natuur geprolongeerd

Catering

Midden in de natuur in een wijngaard te Nijkerk dineren. Catering Lokaal bood die mogelijkheid de afgelopen maanden wekelijks aan. De cateraar meldt dat het seizoen wordt verlengd.

Dineren in de natuur geprolongeerd

De afgelopen maanden zette Catering Lokaal wekelijks de Lange Tafel neer. ‘Op misschien wel de mooiste plek van Nederland werden grote en kleine groepen gasten op een ongekende manier in de watten gelegd’, zo meldt het bedrijf.

Vanwege de vele complimenten besloot Catering Lokaal om het seizoen te verlengen. Is dat niet riskant in verband met het weer? Nee, zo blijkt. ‘Dankzij onze slecht-weer-voorzieningen is verlenging geen enkel probleem. Onze gasten kunnen terecht in een transparant tijdelijk paviljoen midden in de wijngaard of natuurlijk in de schaapskooi, waar we graag de houtkachel even aansteken. Gegarandeerd een heerlijk sfeertje om op je gemak te genieten van de heerlijke gerechten.’

Reageer op dit artikel