nieuws

Hans Jacobs verlaat directie van Albron

Catering

Hans Jacobs, directeur Operations van Albron Nederland, heeft zich vorige week teruggetrokken uit het directieteam van Albron. Hij blijft wel bij de cateraar werkzaam.

Hans Jacobs verlaat directie van Albron

 

 

In een persbericht laat Albron weten dat Jacobs volledig achter de visie van Albron staat. ‘Maar hij  acht zichzelf op dit moment niet de juiste man op de juiste plek om nog langer succesvol invulling te geven aan de grote hoeveelheid verantwoordelijkheden die bij de functie van directeur Operations horen. Hans heeft ervoor gekozen een functie te vervullen op een ander niveau.’

Reactie directieteam

Het directieteam respecteert de keuze van Hans Jacobs. ‘Hans is een begrip binnen Albron en een zeer gewaardeerde collega. Het feit dat Hans zich nu terugtrekt is een lichtend voorbeeld van duurzame inzetbaarheid. Hans heeft ervoor gekozen een stap terug te doen, zodat hij plezier in zijn werk houdt en waarde blijft toevoegen aan Albron. Wij zijn er trots op dat Hans behouden blijft voor de organisatie en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie’, aldus Teun Verheij, algemeen directeur.

Aanpassing van de organisatie

De directie heeft besloten de functie van directeur Operations niet één-op-één te vervangen. Voor de opvolging van Hans Jacobs is aansluiting gezocht bij de huidige ontwikkelingen binnen Albron.

De commerciële en operationele verantwoordelijkheid voor de bedrijfsrestaurants Albron NL (uitgezonderd voor het marktsegment Zorg) komen vanaf heden onder één directeur te vallen. Corno Stam, huidig commercieel directeur, zal deze integrale verantwoordelijkheid op zich nemen. Hans Jacobs zal binnen het team van Corno Stam verantwoordelijk worden voor de operationele aansturing van de reguliere bedrijfsrestaurants in de functie van manager Operations.

Reageer op dit artikel