nieuws

Eurest gaat van start bij Avans

Catering

Met ingang van januari gaat Eurest de catering verzorgen op alle locaties van Avans Hogeschool in Breda. Douwe Egberts gaat zich ontfermen over de pantry’s. De Grand Cafés worden mogelijk units van Starbucks, meldt Punt.avans.nl, het medium van de school.

Eurest gaat van start bij Avans

Eurest kwam het beste uit de aanbestedingsprocedure naar voren. ‘De basisvoorziening zal hetzelfde zijn als wat Sodexo, de huidige cateraar levert, en ook in de prijzen zal er weinig veranderen, vermoed ik’, zegt een servicemanager Maaike Hiemstra.

Maar niet alles blijft bij het oude. Zo mag Eurest het merk Starbucks voeren. ‘Ik kan me zo voorstellen dat ze daar wat mee gaan doen in de grand cafés ‘, zegt Hiemstra. Ook is Eurest bezig met het ontwikkelen van een app om wachtrijen te verkleinen. ‘Daar kun je dan je broodje op bestellen en meteen afrekenen. Dan hoef je daarvoor niet in de rij te gaan staan.’

Douwe Egberts gaat de pantry’s voortaan bevoorraden. Er komen nieuwe machines waarvoor Douwe Egberts ook het onderhoud gaat doen.

Reageer op dit artikel