nieuws

Niels Gerz: ‘‘Het verbaast me dat ik de nummer 1 ben geworden’

Catering

Het verbaast me dat ik de nummer 1 ben geworden, want de twee andere genomineerden waren hele zware jongens die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.’ Niels Gerz toonde zich een bescheiden winnaar van de award voor de beste zorgmanager.

Niels Gerz: ‘‘Het verbaast me dat ik de nummer 1 ben geworden’

Toch bracht hij in twee jaar tijd bij zijn werkgever Laurens veel tot stand. Hij stond samen met anderen aan de wieg van het concept Tante Corrie dat gericht is op thuiswonende ouderen die hulp nodig hebben. ‘Tante Corrie wast, poetst, klust en kookt.  Het is een prima initiatief van Laurens waar ik aan heb mogen bijdragen. Ik kan zeggen; het gaat goed, we boeken vooruitgang en worden steeds bekender.’

Niels Gerz zei dit na afloop van de feestelijke uitreiking van de Misset Catering Awards op 13 november 2013 in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Genomineerden, collega’s, fans en kopstukken uit de cateringbranche  waren aanwezig. De Misset Catering Awards, die ook wel de Oscars voor de catering worden genoemd, maakten na enkele jaren afwezigheid hun comeback.

Reageer op dit artikel