nieuws

Vineyard bouwt complex langs de A2

Catering

Vineyard opent in het eerste kwartaal van 2014 een nieuwe productiekeuken, kantoorruimte en horecabedrijf aan de rand van bedrijvengebied Lage Weide bij de A2, tussen Utrecht en Amsterdam. Maandag 9 december start een ingrijpende verbouwing van het bestaande pand.

Vineyard bouwt complex langs de A2

Vineyard vertrekt van de huidige keukenlocatie in Breukelen naar een volledig nieuwe productieruimte met het doel haar ambitie te realiseren op het gebied van innovatie, efficiency en groei. Het bedrijf gelooft in groei in de party- en eventcatering én de foodsupply activiteiten. Daarnaast wordt gestart met de productie en verkoop van een eigen lijn hoogwaardige foodproducten voor groothandels, cateraars en evenementenlocaties.

‘Wij kijken ernaar uit al deze facetten onder te brengen op een zichtbare plek, centraal in Nederland. Daarnaast openen wij op dezelfde locatie in het tweede kwartaal van 2014 een horecabedrijf waar iedereen live de werkzaamheden binnen ons bedrijf ervaart, onze producten kan proeven, maar ook tussen het (zakelijk) reizen door kan lunchen en werken’, aldus eigenaar Jurgen van Wijngaarden.

Reageer op dit artikel