nieuws

Spaanse cateraars samen verder

Catering

Met ingang van 1 augustus gaan twee Spaanse cateringbedrijven, Tapas del Fiësta in Naarden en Tapas Culinair in Uitgeest gezamenlijk verder onder de naam Tapas Culinair catering. Beide partijen wisselden al geruime tijd van gedachten over te voeren strategie.

Spaanse cateraars samen verder

Van 2001 tot 2004 is eigenaresse Denise van Tapas del Fiësta werkzaam geweest bij Tapas Culinair. Zij startte in 2008 haar eigen bedrijf  in Naarden. Tapas Culinair, het cateringbedrijf van Herman van Teylingen, bestaat dit jaar 15 jaar. ‘Een mooi moment om bij stil te staan en verbeteringen aan te brengen’, aldus de eigenaar.

Het bedrijf verzorgt onder andere Spaanse buffetten en tapas voor vergaderingen, recepties, openingen, jubilea, huwelijk en andere feesten. ‘Gratis bezorgd op locatie en gepresenteerd op prachtige schalen zodat onze relaties het makkelijk kunnen serveren.’

Reageer op dit artikel