Hutten wint tender rond Nederlands voorzitterschap EU

Hutten wint tender rond Nederlands voorzitterschap EU

Alle cateringactiviteiten plus het leveren van meubilair en aankleding van conferenties rond het Nederlands voorzitterschap van de Europese Unie worden verzorgd door Hutten Catering. De Veghelse cateraar won de openbare aanbesteding.

Hutten won de openbare aanbesteding van het contract van zeven anderen, is te lezen in de documenten die zijn gepubliceerd op TenderNed. Welk bedrag met dat contract gemoeid is, is onbekend.

Nederland is van 1 januari tot en met 30 juni 2016 voorzitter van de Europese Unie. De formele vergaderingen van de Europese ministers vinden plaats in Brussel en Luxemburg. Maar Nederland zal ook verschillende (informele) bijeenkomsten in eigen land organiseren.

Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam wordt de locatie voor ministeriële bijeenkomsten. Op het Marineterrein vinden de ambtelijke vergaderingen plaats. De Europese Commissie en leden van het Europees Parlement komen daarnaast op werkbezoek in Den Haag.

Het Scheepvaartmuseum en Marineterrein verzorgen zelf de bijeenkomsten daar, voor andere locaties verzorgt Hutten Catering het meubilair, de aankleding van conferenties en alle cateringactiviteiten.