nieuws

Nieuw koffieconcept DE The Blend op campus HAN

Catering 7298

Douwe Egberts opent een nieuw koffieconcept van haar cafés op de campus van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN): The Blend.

Nieuw koffieconcept DE The Blend op campus HAN

In 2013 opende in Rotterdam -en later op meerdere plaatsen in Nederland- al een koffieconcept: DE Café. The Blend wordt volgens de brander echter een compleet ander concept. ‘De koffie, thee ‘en specials’ zijn toegespitst op studenten’, vertelt Jessica van Dijk namens DE. ‘De diversiteit in het aanbod zal groot zijn, maar daarbij is wel gekeken naar wat studenten graag willen.’

‘Koffieconcept met ontbijt en lunch’

The Blend zal zich naast koffie ook focussen op etKofficoncept-The-Blend2en. ‘Een groot en divers aanbod aan eten voor ontbijt, lunch en iets lekkers bij de koffie of thee, afgestemd op de doelgroep.’ Producten kunnen ter plekke genuttigd worden. Maar in lijn met de doelgroep richt The Blend zich ook specifiek ‘coffee to-go’.

Reageer op dit artikel