nieuws

Eurest nieuwe cateraar Hogeschool van Hall Larenstein

Catering 13335

Hogeschool van Hall Larenstein (VHL) werkt vanaf 1 januari 2018 samen met Eurest voor de catering in Leeuwarden en Velp.

Eurest nieuwe cateraar Hogeschool van Hall Larenstein

De komende vier jaar worden meer dan 5000 studenten en medewerkers van Hogeschool Van Hall Larenstein in hun wensen voorzien met de Campus-formule van Eurest. Gert-Jan Bulten, Projectleider Van Hall Larenstein: ‘Met Eurest hebben we een partner gevonden die past bij alles waar de hogeschool voor staat: duurzaam, betrokken, ondernemend en verantwoordelijk.’

Dit zie je terug in het aanbod van afwisselende gezonde voeding. De saladebar en de verse desembroodjes zijn daarvan een goed voorbeeld. Daarnaast wordt een gezonde en betaalbare lunchdeal geïntroduceerd zodat er voor iedere portemonnee een betaalbare lunch is en komen er duurzame disposables (servetten, borden, bestek en bekers). Betrokkenheid van studenten en medewerkers vinden wij belangrijk. Een mooi voorbeeld hiervan was de suggestie van studenten voor een broodje hummus. Twee dagen later werd dit al aangeboden in de counter. ‘Eurest luistert echt naar de wensen en dat wordt zeer gewaardeerd.’

Leestip: Gouden erkenning voor gezonde lunch in bedrijfsrestaurant

Katinka Lemmen, Business Consultant Eurest: ‘Hogeschool van Hall Larenstein was op zoek naar een partner die past bij de duurzame doelstellingen van de school en die rekening houdt met de wensen van de studenten en medewerkers. Eurest vervult deze wensen graag met een gevarieerd, gezond en duurzaam assortiment. Studenten en medewerkers krijgen meer inspraak en door samenwerking worden zij betrokken bij het assortiment en de inrichting.’

Eurest is onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 50 landen. Eures behoort tot de grootste cateraars van Nederland.

Reageer op dit artikel