Keurmerk voor de KomEet in Schijndel

Keurmerk voor de KomEet in Schijndel

Restaria Lunchroom de KomEet in Schijndel heeft het Goed Gefrituurd Keurmerk gekregen. Stefan en Katja van Oss namen het keurmerk afgelopen week ontvangst. Andere cafetaria's gingen hen voor.

Het keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Sinds dit voorjaar verschijnt het Goed Gefrituurd Keurmerk aan steeds meer gevelsvan professionele frituurbedrijven.

Imago verbeteren
Centraal in de doelstellingen en taken van vakvereniging ProFri staat het verbeteren van het imago van professioneel friturend Nederland; dit door het uitdragen van de kernkwaliteiten deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. ‘Bij De KomEet komen al deze kwaliteiten samen, op basis waarvan aan hen het keurmerk is verstrekt’’, aldus ProFri.

Consumenten beoordelen
Op de website van het Nederlands Frituurcentrumen op de consumentenwebsite Goedgefrituurd.nl vindt u meer informatie. Consumenten kunnen via deze website hun mening geven over de bedrijven die zij bezochten. Deze consumentenreacties tellen mee bij het verkrijgen én behouden van dit keurmerk.