Nieuwe opties digitale hygiënecode

Nieuwe opties digitale hygiënecode

Aan de digitale hygiënecode wordt een nieuwe module toegevoegd, waarbij verplichte temperatuurlijsten niet langer handmatig ingevuld hoeven te worden. Dit gebeurt automatisch.

De nieuwe optie registreert temperatuur, luchtvochtigheid en beweging, en plaatst de metingen direct online. Bij een geconstateerde afwijking verstuurt het systeem een bericht naar de mobiele telefoon.

Digitaal

Steeds vaker maken ondernemers die werken met (verse) voedingsmiddelen, gebruik van een digitale registratie van verplichte hygiënewaarden. Vroeger moest alles handmatig worden ingevuld, wat zeer tijdrovend en ingewikkeld was.

Behalve de hygiënecode worden ook urenregistratie, allergenen, voorraadbeheer, receptenbeheer, huisregels, ongediertebestrijding, label printen en hygiëne inspectie digitaal afgehandeld.

Bekijk deze collectie

Hygiëne

Hygiëne in de horeca is een randvoorwaarde. In deze collectie staan effectieve strategieën voor insectenbestrijding en de nieuwste technieken voor grondige schoonmaak. Met de tips is de gezondheid van je gasten gewaarborgd.