KFC opent nieuw restaurant in Duiven

KFC opent nieuw restaurant in Duiven

KFC heeft een nieuw restaurant met table service en drive geopend in Duiven. Vanaf nu kunnen gasten weer in het restaurant genieten van hun favoriete KFC-gerechten zoals een bucket of een burger.

Ook kunnen zij de gerechten afhalen in het restaurant of via de KFC Drive. Er gaan zestig mensen aan de slag bij de nieuwe vestiging in Duiven - een stevige impuls voor de lokale werkgelegenheid.

General manager van het restaurant Mark van 't Loo: 'Het hele team kijkt er enorm naar uit om onze gasten in het gloednieuwe restaurant in Duiven te kunnen verwelkomen. En we zijn blij dat gasten na de afgelopen maanden weer in het restaurant kunnen genieten van onze kipgerechten.'

Zesde restaurant in Nederland

'Ik ben ongelofelijk trots op het team. Ze hebben de laatste twee weken een intensieve training gevolgd om gasten een fantastische ervaring te geven. Ze zijn er helemaal klaar voor. ' KFC Duiven is het zesde restaurant van Benelux Food Group in Nederland. De Benelux Food Group is een franchiser van KFC en heeft momenteel 11 restaurants, vijf in België en zes in Nederland.

Table service

In het nieuwe restaurant van KFC Duiven is table service aanwezig. Dit is een nieuw concept bij KFC, waarmee de fastfoodketen een nog betere gastervaring wil creëren. Het restaurant heeft ook een buitenterras en KFC-fans kunnen hun favoriete gerechten afhalen in het restaurant of via de Drive.

KFC Nederland

Als onderdeel van KFC Northern Europe heeft KFC Nederland 80 restaurants. Iedere dag wordt de kip door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.