Fast dining restaurant The Happy Chicken geopend

Fast dining restaurant The Happy Chicken geopend

Het nieuwe 'feel good, fast dining' restaurant The Happy Chicken opent haar deuren aan de boulevard in Scheveningen, naast Legoland en Sir Winston Fun & Games.

De ondernemers van The Happy Chicken gingen voor hun concept op zoek naar gezonde, lekkere en betaalbare ingrediënten. Hieruit is het concept The Happy Chicken ontwikkeld: een feel good, fast dining restaurant, allemaal op basis van het hoofdingrediënt kip.

Bij het restaurant wordt uitsluitend gewerkt met graangevoerde vrije uitloopkippen van Betsy’s Kip en duurzame eieren van Kipster. De kippen zijn niet behandeld met kleurstoffen, conserveringsmiddelen of antibiotica. Daarnaast wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van groente, fruit en kruiden van lokale boerderijen en leveranciers.

Kip op de kaart

The Happy Chicken

Op de kaart staan diverse vers bereide Happy Chicken Burgers, heerlijke healthy salads met lokale groenten, duurzame ‘Kipster’ eitjes, Happy Brioche broodjes en nog veel meer lekkers. Uiteraard staat er ook een speciaal Happy Chicken Kids Meal voor de allerkleinsten op de kaart.

Daarnaast kunnen gasten ook terecht voor een verfrissend biertje, een zomerse cocktail of een goed glas wijn.