blog

Tijd van bezinning

Horeca 678

December is de maand van bezinning. Zo vlak voor de feestdagen dromen we over wereldvrede, denken we na over goede voornemens en vragen we ons misschien af hoe we een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Tijd van bezinning

Lars Charas, schrijver van het boek Blijven eten, heeft wel een idee hoe de horeca zijn bijdrage kan doen. ‘Als we blijven leven en consumeren zoals we nu doen, dan koersen we rechtstreeks af op een ramp van ongekende omvang. De aarde raakt uitgeput en maar voor een deel van de mensen zal er voldoende voedsel zijn. Het is al vijf voor twaalf’, aldus Charas. Maar het is nog niet te laat. Een culinaire revolutie is nodig om iedereen van eten te blijven voorzien. En wie anders dan koks zouden hierin het voortouw moeten nemen?

maand van bezinningIn de laatste Misset Horeca van het jaar ook veel aandacht voor de Horecava. Uiteraard ontbreekt Misset Horeca niet op de grootste horecabeurs van Nederland. In hal 7 op standnummer 132 presenteert Misset Horeca het Virtual Café met 3D-game. Bezoekers kunnen in een virtuele omgeving hun horecavaardigheden vertonen. Ook bent u welkom om op de stand om een cocktail te komen drinken.

We starten op de beurs ook met de inschrijvingen voor de Misset Horeca Top 100’s: de Café Top 100, de Terras Top 100, Koffie Top 100 en de Cafetaria Top 100. De redactie is op de stand aanwezig om verslag te doen en de dagelijkse nieuwsbrief te verzorgen.

Voordat het zover is, wens ik u namens de makers van Misset Horeca heel fijne feestdagen met gasten en/of familie.