nieuws

Verspartners

Horeca

Hochstenbag-Wevers, Brands Groente en Fruit en ’t Heutzputje; drie Zuid-Limburgse verspartners in de foodindustrie, slaan in het voorjaar van 2002 definitief de handen ineen om een totaalpakket te bieden aan dagverse producten. Onder de naam Daily Fresh Food zal het bedrijf de horecamarkt bedienen met een volledig assortiment aan vlees, vleeswaren, wild en gevogelte, aardappelen, […]

Hochstenbag-Wevers, Brands Groente en Fruit en ’t Heutzputje; drie Zuid-Limburgse verspartners in de foodindustrie, slaan in het voorjaar van 2002 definitief de handen ineen om een totaalpakket te bieden aan dagverse producten. Onder de naam Daily Fresh Food zal het bedrijf de horecamarkt bedienen met een volledig assortiment aan vlees, vleeswaren, wild en gevogelte, aardappelen, groente, fruit, vis, schaal- en schelpdieren. De versgroothandel werkt geheel volgens de HACCP-normen en wordt gevestigd op industrieterrein Amby Noord in Maastricht.
Voor informatie: Daily Fresh Food, Maastricht. Tel. (043) 363 2230.

Reageer op dit artikel