nieuws

Designblad

Horeca

Een opvallend product met verschillende mogelijkheden is het roestvrijstalen designblad uit de nieuwe sanitaircatalogus 2001/2002 van Franke Roestvrijstaal. Het matte roestvrijstalen blad is uitgevoerd zonder waterkering en met geïntegreerde waskom uit de Rondo-serie R380, die aan de binnen- en buitenzijde is gepolijst. Er is keuze uit bladen met één, twee, drie of meer waskommen. Het […]

Een opvallend product met verschillende mogelijkheden is het roestvrijstalen designblad uit de nieuwe sanitaircatalogus 2001/2002 van Franke Roestvrijstaal. Het matte roestvrijstalen blad is uitgevoerd zonder waterkering en met geïntegreerde waskom uit de Rondo-serie R380, die aan de binnen- en buitenzijde is gepolijst. Er is keuze uit bladen met één, twee, drie of meer waskommen. Het is ook mogelijk om de kom in een hoek te plaatsen. De lengte van de bladen wordt op maat gemaakt. Het blad is afgewerkt in een zijde-mat finish. De waskommen zijn af te werken in mat, glans of hoogglans. Prijzen vanaf f 1850,-.
Voor informatie: Franke Roestvrijstaal, Helmond. Tel. (0492) 58 51 11.

Reageer op dit artikel