nieuws

Niet glimmend

Horeca

Wim de Jonge verhuurt kerstgroendecoraties, gemaakt van brandvertragende kunststof. ‘Maar dan wel natuurgetrouw ogend en niet glimmend’, zegt de eigenaar van handelsonderneming WéDéJé. De firma verhandelt kunstkerstbomen, zuilen en poorten van kerstgroen, guirlandes, kransen voor op tafel en aan de muur, en plafonddecoraties die lijken op kroonluchters. Elk ander object van kerstgroen is op maat […]

Wim de Jonge verhuurt kerstgroendecoraties, gemaakt van brandvertragende kunststof. ‘Maar dan wel natuurgetrouw ogend en niet glimmend’, zegt de eigenaar van handelsonderneming WéDéJé. De firma verhandelt kunstkerstbomen, zuilen en poorten van kerstgroen, guirlandes, kransen voor op tafel en aan de muur, en plafonddecoraties die lijken op kroonluchters. Elk ander object van kerstgroen is op maat te fabriceren en kan voorzien worden van verlichting voor binnen of buiten.
Voor informatie: WéDéJé, Assen. Tel. (0592) 35 77 02.

Reageer op dit artikel