nieuws

Keep cool, stay Frezz

Horeca

Frezz heet de nieuwe alcoholvrije drank van Campina Foodservice. Met de combinatie van een vruchten-, fris- en zuiveldrank, springt Campina in op de behoefte aan meer variatie op de traditionele alcoholvrije dranken. Geen suffig en saai drankje, maar met een spannend vormgegeven fles (0,275 liter) of in een 0,25 liter blikje, is Frezz een prima […]

Frezz heet de nieuwe alcoholvrije drank van Campina Foodservice. Met de combinatie van een vruchten-, fris- en zuiveldrank, springt Campina in op de behoefte aan meer variatie op de traditionele alcoholvrije dranken.

Geen suffig en saai drankje, maar met een spannend vormgegeven fles (0,275 liter) of in een 0,25 liter blikje, is Frezz een prima dorstlesser. De zuivelfabrikant ondersteunt de introductie van Frezz met samplingactiviteiten en een publiciteitscampagne.

Informatie: Campina Foodservice, Best, tel. (0499)336842

Reageer op dit artikel