nieuws

Mayonaise in handige sachets

Horeca

Vorig jaar introduceerde Remia een vernieuwde sachetlijn in een handige, opvallende displaybox. De sausenfabrikant breidt nu het assortiment uit met mayonaise sachets. Het opvallende design van de displayboxen en het effect van de herkenbare kwaliteit vergroot de vraag naar de sachets bij de horecaklanten, Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling Aftersales Horeca en Grootverbruik, tel. 0900 […]

Vorig jaar introduceerde Remia een vernieuwde sachetlijn in een handige, opvallende displaybox. De sausenfabrikant breidt nu het assortiment uit met mayonaise sachets.

Het opvallende design van de displayboxen en het effect van de herkenbare kwaliteit vergroot de vraag naar de sachets bij de horecaklanten, Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling Aftersales Horeca en Grootverbruik, tel. 0900 – 23573642.

Reageer op dit artikel