nieuws

Beursprimeur: Vossebeld

Horeca

Vossebeld Vaatwastechniek showt alle Winterhalter-vaatwasmachines, van klein tot groot. Het merk kan bogen op vijftig jaar ervaring als vaatwasspecialist.In het middelpunt van de beurspresentatie staat de nieuwe GS202 Bistro. Volgens Vossebeld is met dit apparaat de nieuwe standaard neergezet voor toekomstige vaatwasmachines voor kleine ruimtes. Door zijn geringe afmetingen en stille prestaties is het volgens […]

Vossebeld Vaatwastechniek showt alle Winterhalter-vaatwasmachines, van klein tot groot. Het merk kan bogen op vijftig jaar ervaring als vaatwasspecialist.In het middelpunt van de beurspresentatie staat de nieuwe GS202 Bistro. Volgens Vossebeld is met dit apparaat de nieuwe standaard neergezet voor toekomstige vaatwasmachines voor kleine ruimtes. Door zijn geringe afmetingen en stille prestaties is het volgens de standhouder de ideale vaatwasmachine voor achter het buffet of de bar. Met de GS202 Bistro heeft de ondernemer een complete machine in een compacte ruimte. Uiterlijke kenmerken: moderne uitstraling, robuuste deurgreep, kleurrijk bedieningsdisplay.

De techniek bestaat uit een veelheid aan intelligente oplossingen ten aanzien van bediening, hygiëne, capaciteit en rendement. De temperatuurwisseling en een speciale korf maken het mogelijk om zowel vaat als glazen te wassen. Met de éénknopsbediening kan volgens Vossebeld Vaatwastechniek zelfs een leek het apparaat bedienen. Het display met de kleurencodes geeft duidelijk aan wat de bedoeling is. Bij ‘rood’ verwarmt de machine het water, bij ‘groen’ is hij gereed voor gebruik en bij ‘blauw’ wast hij af.

De GS202 Bistro is uitgerust met ingebouwde doseerapparatuur en -reservoirs voor zowel reinigingsmiddel als naglansmiddel. Dit bespaart veel ruimte naast de machine. Om niet per ongeluk zonder reinigingsmiddel te wassen is het apparaat voorzien van een leegmelding, zowel zichtbaar als hoorbaar. Wat de hygiëne betreft: de GS202 Bistro beschikt over een naadloos diepgetrokken tank zonder verwarmingselement, met viervoudig zeefsysteem (zeefcassette, tankzeef, pompzeef en waswaterfilter).

Verdere extra’s: temperatuur- of hygiënecontrole, verbruikscontrole met behulp van een geïntegreerd geheugen, automatische foutmelding en zelfreinigingsprogramma.

Informatie
Vossebeld Vaatwastechniek
Almelo
(0546) 82 02 02

Reageer op dit artikel