nieuws

Gezonde meergranenbroodjes

Horeca

Nieuw in het assortiment van Vandemoortele zijn de vier meergranenbroodjes van Banquet d’Or. Ideaal om te beleggen en ook geschikt als maaltijdbegeleider. Zo is er een vierkant volkorenbroodje met een decoratie van maanzaad, gierst en boekweit. En een vierkant licht zevengranenbroodje met pompoenpitten. Door dit broodje in plakjes te snijden is het uitermate geschikt om […]

Nieuw in het assortiment van Vandemoortele zijn de vier meergranenbroodjes van Banquet d’Or. Ideaal om te beleggen en ook geschikt als maaltijdbegeleider. Zo is er een vierkant volkorenbroodje met een decoratie van maanzaad, gierst en boekweit. En een vierkant licht zevengranenbroodje met pompoenpitten. Door dit broodje in plakjes te snijden is het uitermate geschikt om te gebruiken als maaltijdbegeleider.

Het driehoekig meergranenbroodje is verrijkt met verschillende zaden en granen. En het driehoekig mueslibroodje heeft een garnituur van gedroogde stukjes fruit, zonnebloempitten en hazelnoten. De diepgevroren, voorgebakken broodjes zijn na een ontdooitijd van vijftien minuten bij 20 graden Celsius in tien minuten krokant af te bakken.

Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50.

Reageer op dit artikel