nieuws

Brand in cafetaria annex kamerverhuurbedrijf Venlo

Horeca

In een cafetaria annex kamerverhuurbedrijf in Venlo-Zuid heeft in de nacht van zaterdag op zondag een grote brand gewoed. Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn in totaal tien mensen uit het brandende pand en twee omliggende woningen gehaald. Aanvankelijk leek het erop dat twee mensen nog in het pand aan de Emmastraat zouden zitten, maar na een zoektocht van de brandweer bleek dit niet het geval.

De twee vermisten zijn op vakantie in België, liet de woordvoerder weten. Tegen 5.00 uur gaf de brandweer het sein brand meester. Het pand is geheel verloren gegaan en de twee naastgelegen panden hebben flinke schade opgelopen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

De brandweer Venlo zette een ladderwagen en vier bluswagens in en riep hulp in van omliggende korpsen.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel