nieuws

Horeca bezorgt War Child recordbedrag

Horeca

De horeca-actiedag Feast for Peace heeft een recordbedrag opgeleverd. Door heel Nederland wapperde op 10 oktober de witte vlag, het symbool van Feast for Peace. Dit jaar namen 573 restaurants deel aan de horeca-actiedag ten bate van War Child Nederland. Dat is dertig procent meer dan vorig jaar.

Gezamenlijk bracht de horeca een recordbedrag van ongeveer € 210.000,- bijeen. Vorig jaar bracht de actiedag € 180.000,- op. De gehele opbrengst van Feast for Peace gaat dit jaar naar projecten voor oorlogskinderen in Eritrea. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en sponsors kwam het evenement Feast for Peace kostenloos tot stand. Hierdoor is het mogelijk om de totale opbrengst te besteden aan de War Child projecten in Eritrea.

Op 10 oktober organiseerden ook vele horecadeelnemers en hun personeel speciale acties om de Feast for Peace opbrengst te verhogen. Het publiek droeg een steentje bij door uit te gaan bij één van de deelnemers. Op de speciale website: www.feastforpeace.nl is een lijst met deelnemende horecagelegenheden te vinden.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel