nieuws

Kipnuggets in nieuw doosje

Horeca

Friki heeft de verpakking van Nuggy’s Kiplekker vernieuwd. Het nieuwe consumentendoosje heeft een verbeterde sluiting gekregen, waardoor ook doosjes die een tijdje in de vitrine hebben gestaan, nu makkelijk sluiten. Tevens is de bedrukking veranderd. De frisse kleur groen zal voortaan zeker de aandacht trekken in de vitrine. Verder staan op de doosjes interessante ‘Wist […]

Friki heeft de verpakking van Nuggy’s Kiplekker vernieuwd. Het nieuwe consumentendoosje heeft een verbeterde sluiting gekregen, waardoor ook doosjes die een tijdje in de vitrine hebben gestaan, nu makkelijk sluiten. Tevens is de bedrukking veranderd. De frisse kleur groen zal voortaan zeker de aandacht trekken in de vitrine. Verder staan op de doosjes interessante ‘Wist U Datjes’, die regelmatig afgewisseld worden.

Friki heeft de verpakking van Nuggy’s Kiplekker vernieuwd. Het nieuwe consumentendoosje heeft een verbeterde sluiting gekregen, waardoor ook doosjes die een tijdje in de vitrine hebben gestaan, nu makkelijk sluiten. Tevens is de bedrukking veranderd. De frisse kleur groen zal voortaan zeker de aandacht trekken in de vitrine. Verder staan op de doosjes interessante ‘Wist U Datjes’, die regelmatig afgewisseld worden.

De vernieuwde consumentendoosjes zijn verkrijgbaar bij de (diepgevroren) Nuggy’s Kiplekker. In een doos zijn 15 consumentendoosjes gratis meeverpakt.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

De vernieuwde consumentendoosjes zijn verkrijgbaar bij de (diepgevroren) Nuggy’s Kiplekker. In een doos zijn 15 consumentendoosjes gratis meeverpakt.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Reageer op dit artikel