nieuws

Kwart minder vet in nieuwe pizza van Pizza Hut

Horeca

Pizza Hut heeft in de Verenigde Staten een pizza met een dunne korst geïntroduceerd, waarbij de pizza volgens eigen zeggen 25 procent minder vet bevat dan gebruikelijk. ‘Dit als reactie op het groeiend aantal consumenten met een gezonde eetgebruik en drukke leefgewoonte’, beargumenteert Pizza Hut de introductie van de Fit ’N Delecious pizza.

Daarnaast heeft de pizza de helft minder kaas dan de gebruikelijke pizza. Een pizzapunt bevat 3,5 tot vijf gram vet, afhankelijk van de vulling. Volgende maand komt de pizzaketen met salades in de Amerikaanse regio’s Orlanda, Las Vegas, Minneapolis en Salt Lake City.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel