nieuws

Mogelijk betaalde catering bij vliegtuigmaatschappij Dutchbird

Horeca

De Nederlandse vliegtuigmaatschappij Dutchbird denkt hardop na om over te stappen naar betaalde catering. Dat zegt commercieel directeur Mark Wentzel in het reisvakblad Reisrevue. Dutchbird werkt momenteel nog met het all inclusive systeem en maakt daarbij gebruik van Matinair Catering tijdens al haar vluchten.

De Nederlandse maatschappij overweegt klanten de mogelijkheid te bieden warme maaltijden te serveren tegen betaling, zoals de maatschappijen Transavia en Basiq Air dat reeds doen. ‘De kans bestaat dat er op één vlucht betaalde en all inclusive catering komt’, verwoordt Wentzel de koerswijziging van zijn bedrijf. Mogelijk gaat deze koerswijziging gepaard met het overstappen naar een andere vliegtuigcateraar.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel