nieuws

Wienerschnitzel van 125 gram

Horeca

In navolging op het succes van de Friki Kip Wienerschnitzel 165 gram, introduceert Plusfood nu ook een variant van 125 gram. Dit omdat voor sommige horeca outlets 165 gram te groot is. Doordat de schnitzel al gegaard is, blijft het gewicht behouden tijdens de bereiding op de bakplaat, friteuse of koekenpan. In navolging op het […]

In navolging op het succes van de Friki Kip Wienerschnitzel 165 gram, introduceert Plusfood nu ook een variant van 125 gram. Dit omdat voor sommige horeca outlets 165 gram te groot is. Doordat de schnitzel al gegaard is, blijft het gewicht behouden tijdens de bereiding op de bakplaat, friteuse of koekenpan.

In navolging op het succes van de Friki Kip Wienerschnitzel 165 gram, introduceert Plusfood nu ook een variant van 125 gram. Dit omdat voor sommige horeca outlets 165 gram te groot is. Doordat de schnitzel al gegaard is, blijft het gewicht behouden tijdens de bereiding op de bakplaat, friteuse of koekenpan.

Ook deze nieuwe Wienerschnitzel is gemaakt van malse kipfilet en gehuld in een krokante coating. Omdat dit product maximaal is uitgeplet, geeft het een goede platevulling. De Wienerschnitzel 125 gram is diepgevroren verkrijgbaar in een doos van circa 20 stuks.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Ook deze nieuwe Wienerschnitzel is gemaakt van malse kipfilet en gehuld in een krokante coating. Omdat dit product maximaal is uitgeplet, geeft het een goede platevulling. De Wienerschnitzel 125 gram is diepgevroren verkrijgbaar in een doos van circa 20 stuks.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Reageer op dit artikel