nieuws

Wild op de menukaart

Horeca

Vanaf deze maand zijn de kant-en-klare wildproducten onder de merknaam Neven Food van Bieze weer verkrijgbaar tot eind van dit jaar. Naast de bestaande soorten hazenpeper en wildgoulash, zijn er drie nieuwkomers; konijnen(voor-) bouten, hazen (achter-) bouten in wildsaus en parelhoenfilet in portsaus. Bereid volgens authentieke recepturen met een ambachtelijk uiterlijk. Deze convenience wildproducten leveren […]

Vanaf deze maand zijn de kant-en-klare wildproducten onder de merknaam Neven Food van Bieze weer verkrijgbaar tot eind van dit jaar. Naast de bestaande soorten hazenpeper en wildgoulash, zijn er drie nieuwkomers; konijnen(voor-) bouten, hazen (achter-) bouten in wildsaus en parelhoenfilet in portsaus. Bereid volgens authentieke recepturen met een ambachtelijk uiterlijk. Deze convenience wildproducten leveren een flinke tijdbesparing op voor de kok. De wildproducten zijn ook geschikt om in een warm buffet te presenteren.

Vanaf deze maand zijn de kant-en-klare wildproducten onder de merknaam Neven Food van Bieze weer verkrijgbaar tot eind van dit jaar. Naast de bestaande soorten hazenpeper en wildgoulash, zijn er drie nieuwkomers; konijnen(voor-) bouten, hazen (achter-) bouten in wildsaus en parelhoenfilet in portsaus. Bereid volgens authentieke recepturen met een ambachtelijk uiterlijk. Deze convenience wildproducten leveren een flinke tijdbesparing op voor de kok. De wildproducten zijn ook geschikt om in een warm buffet te presenteren.

De konijnenbouten zijn verpakt per 14 stuks, hazenbouten per vier stuks en de parelhoenfilet per zes stuks. De wildgoulash en hazenpeper zijn verkrijgbaar in een 2,5 kilo verpakking.

Informatie: Bieze Foodservice, Nijkerk, tel. (033) 247 71 00.

De konijnenbouten zijn verpakt per 14 stuks, hazenbouten per vier stuks en de parelhoenfilet per zes stuks. De wildgoulash en hazenpeper zijn verkrijgbaar in een 2,5 kilo verpakking.

Informatie: Bieze Foodservice, Nijkerk, tel. (033) 247 71 00.

Reageer op dit artikel