nieuws

Nieuwe mijlpaal eten-bestelsite Thuisbezorgd.NL

Horeca

In 2000 begon Jitse Groen met de website www.thuisbezorgd.nl, een eten-bestelsite waarbij de consument in grote delen van het land via de website een maaltijd kan bestellen. Drie jaar later meldt Thuisbezorgd.NL een nieuwe mijlpaal.

De 150.000ste bestelling ging namelijk onlangs over het net. Met 150.000 online bestellingen, een omzet van meer dan drie miljoen euro tot nu toe en vijfhonderd deelnemende bezorgrestaurants noemt Groen zijn onderneming uiterst succesvol. Groen: ‘We zijn met een klein aantal restaurants begonnen in Zoetermeer, die slechts een paar bestellingen per maand ontvingen. Inmiddels zijn we verzadigd in de grote steden en beschikken we over een continue bemand callcenter.’

Zo telt Amsterdam zo’n veertig pizzeria’s die deelnemen aan de site. Deelname is gratis en per bestelling rekent Thuisbezorgd.NL € 0,84 af. Arnhem, Nijmegen en Limburg vormen nog ‘witte vlekken’ op de bezorgkaart. Groen: ‘Onze doelstelling is om halverwege 2004 in alle steden met een ondergrens van 10.000 inwoners te bezorgen.’

Bekende bezorgrestaurants als New York Pizza en Spare Rib Express zijn aangesloten bij Thuisbezorgd.NL, als ook diverse lokale Aziatische restaurants. Vooral op zondag draait de eten-bestelsite op volle toeren.

Reageer op dit artikel