nieuws

jarig kids adventure viert groot feest

Horeca

Het grootste en meest avontuurlijke kinderevenement van Nederland voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is vijf jaar geworden! Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 augustus 2005 zal dit grote festijn in Ahoy’ Rotterdam plaatsvinden.

Kids Adventure 2005 wordt vooral één groot FEEST met leuke verrassingen, acties en cadeautjes. Vele bekende artiesten, presentatoren en sportmensen komen dit feest samen met alle kids en hun begeleiders vieren. Kids Adventure is een evenement van Ahoy’ Rotterdam in samenwerking met Sport en recreatie van de gemeente Rotterdam en wordt dit jaar georganiseerd door Original Concepts. Het evenement werd de afgelopen vier jaar door meer dan 100.000 mensen bezocht. Dit jaar worden wederom duizenden kinderen en hun begeleiders verwacht.

Reageer op dit artikel