nieuws

Michelin mept Amsterdam om de oren

Horeca

Amsterdam heeft zware klappen gekregen in de nieuwe Michelingids. De hoofdstad verliest meerdere sterren, ondanks de fraaie tweede ster voor Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel nabij Amsterdam. Den Haag is de stad in bonus.

La Rive van twee naar één, Sichuan Food en Van Vlaanderen van één naar nul. Kille cijfers uit de vandaag gepresenteerde rode gids. Amsterdam heeft het culinair gezien zwaar. De vrolijke gezichten zijn vandaag te vinden in Den Haag en directe omgeving.

De Hofstad is namelijk Amsterdam culinair voorbij gestreefd bij de sterzaken. Seinpost in Scheveningen heeft een ster en de overige sterzaken behouden hun culinaire bekroning. Den Haag telt nu zes zaken met een ster. Naast Seinpost zijn dat Calla’s, Le Cirque, Paul van Waarden, Imko Binnerts en Savelberg.

Reageer op dit artikel