nieuws

Naam Amrâth op elk bedrijf

Horeca

Alle bedrijven die onder Amrâth Hôtels & Restaurants vallen, dragen op korte termijn de naam Amrâth. Zo wil het bedrijf, met hoofdvestiging in Maastricht, de naam Amrâth nog duidelijker in de markt zetten.

Naam Amrâth op elk bedrijf

Uitzondering op de naamswijzigingen is het onlangs aangetrokken driesterrenhotel Tulip Inn Hilversum. De overige veertien bedrijven krijgen allemaal Amrâth in hun benaming.

De drie- en viersterrenhotels hebben een samenwerkingsverband met Travelclick, met uitzondering van Tulip Inn Hilversum. Grand Hotel Amrâth Amsterdam is aangesloten bij de internationale organisatie World Hotels. De onroerende zaken zijn voor een deel eigendom van de familie Van Eijl en voor een ander deel van Amrâth BV.

De directie van Amrâth Hôtels & Restaurants bestaat uit Giovanni van Eijl (algemeen directeur en als zodanig ook statutair directeur), Kaspar van Eijl (directeur investeringen) en Bert van Esch (directeur operations en efficiency).

Reageer op dit artikel