nieuws

Docent De Rooi Pannen geeft marathonles

Horeca

Erik Moors, docent marketing van De Rooi Pannen gaat op 9 en 10 december een marathonles van 24 uur verzorgen. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de Stichting Luanda Jinja, die projecten van missionarissen van Mill Hill in Afrika ondersteunt.

Docent De Rooi Pannen geeft marathonles

Moors start zijn les op donderdagmorgen om 10.00 uur en zal zijn les beëindigen op vrijdagmorgen om 10.00 uur. De lessen starten steeds op het hele uur en elke les duurt zestig minuten.

Het entreegeld voor een les van een uur bedraagt 5 euro per persoon en iedereen is van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen zich op de dag zelf melden bij de hotelingang van De Rooi Pannen aan de Dr. Ahausstraat 1 in Tilburg.

De Rooi Pannen onderhoudt nauwe banden met de Stichting Luanda Jinja, mede omdat in het hoofdgebouw van de scholengemeenschap in het verleden missionarissen van de congregatie van Mill Hill werden opgeleid. De komende weken organiseren leerlingen van De Rooi Pannen diverse activiteiten. De leerlingen van de afdeling Horeca verzorgen wijnspijsproeverijen waarvoor belangstellenden zich kunnen opgeven via www.wijnenspijs.tk.

Reageer op dit artikel