nieuws

Ad Janssen traint broodjestoppers

Horeca

De finalisten van de toonaangevende horecawedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’ zijn door topkok Ad Janssen bijgeschoold in het maken van hun bekroonde broodcreaties. Dat gebeurde achter een Molteni Phanthom fornuis, waarvan er slechts één in Europa is.

Ad Janssen traint broodjestoppers

De masterclass van Janssen vond plaats bij Koppert Cress in Monster, producent van microgroenten en sponsor van de broodjeswedstrijd. De finalisten kregen een rondleiding door de kassen en proefden diverse bijzondere cressen.

Janssen gaf de talentvolle broodjesmakers advies over de Cressperience-keuken. Dat gebeurde achter een Molteni Phantom 4 fornuis, waarvan er slechts drie in de wereld bestaan. Eén in Amerika, één in Azië en één in Europa, in het Zuid-Hollandse Monster. Een groot deel van de masterclass bestond uit het discussiëren over de verschillende broodjes.

De inschrijving voor de nieuwe wedstrijden start 1 augustus. Geïnteresseerden kunnen zich dan inschrijven via www.wedstrijden.nl. De finale van de wedstrijd vindt plaatst tijdens de Horecava begin 2007.

Reageer op dit artikel