nieuws

Binnen twee weken cao-reactie KHN

Horeca

FNV Horeca verwacht dat de achterban van KHN zich binnen twee weken uitspreekt over de voorstellen voor de nieuwe cao. Afgesproken was een reactie in de eerste week van maart, maar KHN heeft meer tijd nodig.

Binnen twee weken cao-reactie KHN

‘Er is natuurlijk veel te doen geweest over de nieuwe cao en ik heb er dan ook begrip voor dat KHN meer tijd nodig heeft om tot een standpunt te komen.’ Dit zegt Milen van Boldrik, sectorbestuurder van FNV Horeca.

Boldrik durft geen verwachting uit te spreken over de inhoud van het standpunt van de achterban. KHN heeft geen datum bekend gemaakt waarop ze met haar cao-standpunt naar buiten komt.

De laatste weken is er veel ophef ontstaan over het voorstel van 1,5 procent loonstijging over twee jaar. Grote groepen uit de achterban van KHN hebben hier zich publiekelijk tegen gekeerd en spraken zich uit voor handhaving van de nullijn.

Reageer op dit artikel