nieuws

Bol.com groots in elektronica

Horeca

AMSTERDAM – De mediawinkel bol.com biedt de consument vanaf vandaag een groot assortiment notebooks en digitale videocamera’s. De productcategorie elektronica is de snelst groeiende bij bol.com

Bol.com groots in elektronica

Dat meldt de online boekwinkel in een persbericht. Bol.com gaat alle grote merken notebooks leveren, waaronder Acer, HP, Sony, Toshiba en Packard Bell. Daarnaast wordt een uniek assortiment digitale videocamera’s aangeboden van onder meer Panasonic, Canon en Sony, alsmede honderden accessoires.

‘Pick-up & return’
Het gekozen product wordt – mits voor 21.00 uur besteld – de volgende dag bij de koper bezorgd. Notebooks hebben zelfs een gratis ‘pick-up & return’ garantie. Dit houdt in dat als er problemen zijn met het product dit gratis wordt opgehaald en vervolgens na reparatie ook weer wordt thuisbezorgd.

De grootste internetwinkel van Nederland begon in 1999 met de verkoop van nieuwe boeken. De laatste jaren kwamen daar games, mobiele telefoons en elektronica bij en sinds vorige maand ook tweedehands boeken. De omzet van het bedrijf groeide in 2006 met 50 procent, tot 107 miljoen euro.

Reageer op dit artikel