nieuws

Bol.com lanceert eigen online tijdschrift

Horeca

AMSTERDAM – De online boekwinkel Bol.com lanceert onder de naam Bomvol een eigen tijdschrift. Het betreft een interactieve publicatie die louter via internet te lezen is en die zes keer per jaar verschijnt.

Bol.com lanceert eigen online tijdschrift

Dat meldt Twinkle Magazine. Het blad telt vijftig pagina’s met entertainment en informatie gebaseerd op het aanbod van Bol.com. Klanten kunnen genoemde producten met één klik toevoegen aan hun favorieten. Michel Schaeffer, marketing directeur van bol.com: ‘We willen hiermee voorbij gaan aan het product-prijs verhaal. De nadruk ligt meer op informatie en beleving.’

Het tijdschrift is vooral een klantenbinder. ‘Het is minder transactie-gericht. We willen de klant erbij betrekken, bijvoorbeeld door deelname aan het testpanel, door prijsvragen en door feedback-opties’, aldus Schaeffer. Het uitproberen van nieuwe games is mogelijk en er worden nieuwe producten aan gastpanels onderworpen.

Reageer op dit artikel