nieuws

Boni legt huismerk Carrefour in het schap

Horeca

HARDERWIJK – De nieuwe formule van Boni, Budget Supermarkt, heeft producten van het huismerk van Boni in de schappen liggen. In de proefwinkel liggen onder meer enkele soorte instant soep van het Carrefour-merk.

Boni legt huismerk Carrefour in het schap

Dat meldt de website van Distrifood. De supermarktketen is niet bereid vragen over het assortiment te beantwoorden, maar vermoedelijk betreft het partijenhandel. De pakjes zijn voorzien van een Nederlandstalig etiket en bedoeld voor de Belgische supermarkten van de Franse retailer.

Boni test met Budget Markt een winkelformule met louter kruidenierswaren. De prijslijn is hetzelfde als bij de reguliere winkels, maar klanten krijgen extra korting als ze meer dan één stuk kopen. De proef duurt minimaal tot 2010.

Reageer op dit artikel