nieuws

Creatief met desserts

Horeca

Schöller Direct stond dit jaar niet op de Horecava en zal ook niet meer op de andere Nederlandse horecabeurzen present zijn. Wel organiseert de ijs- en patisseriefirma voor haar dessertklanten een aantal vakdagen in de regio. De geplande data zijn: 4 maart, 18 maart, 25 maart en 8 april. Daarbij ligt het accent niet alleen […]

Creatief met desserts

Schöller Direct stond dit jaar niet op de Horecava en zal ook niet meer op de andere Nederlandse horecabeurzen present zijn. Wel organiseert de ijs- en patisseriefirma voor haar dessertklanten een aantal vakdagen in de regio. De geplande data zijn: 4 maart, 18 maart, 25 maart en 8 april. Daarbij ligt het accent niet alleen op de producten, maar meer nog op de creatieve mogelijkheden die de desserts van Schöller bieden. Bekende koks zullen deze presenteren.

De cd-rom Virtual Dessert van Schöller Direct was genomineerd in de categorie Services van de Horecava Innovation Award, maar won uiteindelijk niet. Virtual Dessert is een uitgekiend interactief dessertprogramma voor de horeca. De cd-rom is samengesteld door Schöllers creatieve brein Toni Schoorlemmer (foto). Met dit systeem kan de gebruiker zelf kostprijzen berekenen of vanuit de kostprijs een buffet samenstellen. ‘Het calculatieprogramma biedt een toegevoegde waarde’, aldus het juryrapport van de Innovation Award.
Voor informatie: Schöller Direct, Twello. Tel. (0571) 27 94 00. www.scholler.nl.

Reageer op dit artikel