Food Week verhuist met VERS en ROKA naar september 2009

Food Week verhuist met VERS en ROKA naar september 2009

Eind september 2009 staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van Food. Onder de vlag van Food Week, trakteren de beurzen VERS en ROKA o.a. de versspecialisten en supermarkten op de laatste trends, ontwikkelingen en smaken uit de markt. Op dezelfde data presenteert Slavakto zich in een separate hal en onder eigen identiteit. Slavakto 2009 richt zich op vlees, vleeswaren, wild en gevogelte, techniek en inrichting.

Het congres biedt een uitgebreid programma met lezingen door en voor de voedingsmiddelenindustrie. Tijdens de beurs zullen zowel fabrikanten als toeleveranciers hun producten tentoon stellen.

VMT Food Event is de ontmoetingsplek voor de gehele voedingsmiddelenindustrie. Informatieoverdracht, kennisuitwisseling en netwerken staan centraal.

Meer informatie:

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.