nieuws

Johma staat niet langer te koop

Horeca

LOSSER – Het Nederlandse salademerk Johma staat niet langer te koop. Moederconcern Uniq heeft in zijn nieuwe strategie een centrale plaats ingeruimd voor de Overijsselse salademaker.

Johma staat niet langer te koop

Dat meldt Het Financieele Dagblad. De fabriek van het bedrijf in het Overijsselse Losser wordt vernieuwd en moet de komende jaren aanzienlijk kunnen groeien. De status van Johma binnen Uniq was jarenlang onzeker, nadat Uniq enkele jaren geleden bekendmaakte van de Noord-Europese activiteiten af te willen. De resultaten van de Noord-Europese tak zaten lange tijd in het slop.

Innovatiecentrum
Johma was echter altijd een uitzondering op deze slechte resultaten, omdat de fabriek in Losser altijd winstgevend is geweest Uniq wil Johma inzetten als het Food Innovation Centre van het bedrijf. Door nieuwe technieken in te zetten wil het bedrijf de kwaliteit van de producten verbeteren en de assortimenten vernieuwen.

Reageer op dit artikel