nieuws

Kerstdessert

Horeca

Speciaal voor de feestdagen heeft Délifrance een eenpersoonsnagerecht in de vorm van een kerstboom met chocoladesmaak. Dit kerstboompje bestaat uit een cakebodem met een zoete luchtige crème met chocoladesmaak. De topping is van pure chocolade en is bestrooid met ‘sneeuw’poeder. Dit nagerecht is na 40 minuten ontdooit en klaar voor gebruik.Ook biedt Délifrance drie nieuwe […]

Kerstdessert

Speciaal voor de feestdagen heeft Délifrance een eenpersoonsnagerecht in de vorm van een kerstboom met chocoladesmaak. Dit kerstboompje bestaat uit een cakebodem met een zoete luchtige crème met chocoladesmaak. De topping is van pure chocolade en is bestrooid met ‘sneeuw’poeder. Dit nagerecht is na 40 minuten ontdooit en klaar voor gebruik.Ook biedt Délifrance drie nieuwe broodsoorten aan. Bûcheron, een ovaal broodje bestrooid met bloem, verkrijgbaar in wit en meergranen. Het broodje is vooral geschikt om gevulde sandwiches mee te bereiden. Baguette Pepperoni is een halve salami baguette met een topping van tomatensaus, pittige salami en pepperoni saus, groenten en kaas. Ook nieuw is het worstenbroodje, gemaakt van luchtig deeg. Het worstenbroodje hoeft slechts even opgewarmd te worden.
Informatie: Délifrance, Ridderkerk, tel. (0180) 48 51 66

Reageer op dit artikel