nieuws

Koffieconcepten

Horeca

Puur genieten is de boodschap van Douwe Egberts op de Horecava, van 7 t/m 10 januari in de Rai in Amsterdam. Met twee totaalconcepten, Café DE en Koffiecorners, laat Douwe Egberts ter plekke zien hoe de beleving van het koffiemoment, het puur genieten op het werk en in de horeca kan worden versterkt. Ook introduceert […]

Koffieconcepten

Puur genieten is de boodschap van Douwe Egberts op de Horecava, van 7 t/m 10 januari in de Rai in Amsterdam. Met twee totaalconcepten, Café DE en Koffiecorners, laat Douwe Egberts ter plekke zien hoe de beleving van het koffiemoment, het puur genieten op het werk en in de horeca kan worden versterkt. Ook introduceert Douwe Egberts nieuwe producten zoals de nieuwe espressomachine Schaerer 500.

Adviseurs van Douwe Egberts staan klaar om bezoekers te adviseren en te informeren. De kwaliteit van de koffie staat voorop. Vaste merkwaarden als warmte, kwaliteit en verrassing komen direct terug in de producten van Douwe Egberts en de presentatie ervan. Ook is er veel aandacht voor de nieuwe uitstraling van apparatuur, merchandising en crosssellingproducten. Info: 030 2972490